Навчання в Житомирі

Новоград-Волинський промислово-економічний технікум


В навчальному корпусі створено чудові умови для засвоєння ґрунтовних знань з усіх без винятку спеціальностей. Створено 31 спеціальних кабінетів та 14 лабораторій серед яких привертають увагу кабінети фізики, хімії, електротехніки, обробки металів різанням, металорізальних верстатів, інформатики, історії, української літератури, математики, іноземних мов, електропостачання, електроустаткування.

В Новоград-Волинському промислово-економічному технікумі є 5 комп’ютерних класів де встановлено 55 комп’ютерів, а загалом в навчальному процесі використовується 82 комп’ютери і кількість їх постійно зростає.

Своїми знаннями зі студентами готові поділитися 62 викладачі. З них два доценти, вісім викладачів-методистів, дев’ять старших викладачів, двадцять два викладачі вищої категорії та одинадцять першої категорії. Високий рівень підготовки викладачів втілився Середюком В. С. та Пекарським Б. Г у підручниках, затверджених Міністерством освіти і науки України.

Особлива гордість технікуму – навчально-виробнича база, а саме – майстерня. В двоповерховій споруді на першому поверсі розміщено виробничо-навчальний цех де встановлено понад 40 верстатів. Тут знаходяться чотири дільниці: токарна, фрезерна, шліфувальна, дільниця верстатів з ЧПК, а також слюсарна.

Серед високотехнологічного обладнання привертають увагу верстати з ЧПК 1В340Ф30, 16А20Т1 та ГФ2171С5. В майстернях студенти 2-4 курсів технічних спеціальностей проходять слюсарну, технологічну, механічну, зварювальну та монтажну практики по завершенню яких, в залежності від рівня підготовки, учням присвоюють третій або четвертий розряд верстатника. Потужності майстерень дозволили приймати замовлення від інших підприємств і працювати з ними у кооперації в основному виробництві.

Промислово-економічний технікум пишається своїм спортивним комплексом – одним з найкращих не лише в області, а й в Україні. Технікум єдиний з вищих і середніх спеціальних навчальних закладів області має власний басейн. Який представляє собою цілісний комплекс з ванною розміром 25*11 метрів і об’ємом 640 м3 з чотирма доріжками; тренажерний зал розміром 14*7 метрів, тенісний зал розміром 14*10 метрів; тренерські та велотренажерний зал.

Сауна сухого жару розміром 5*3 метри а також медичний кабінет. Спортивний зал технікуму є найбільшим у місті за розміром - 30*18 метрів та висотою – 8 метрів, що дозволяє проводити змагання самого високого рівня практично з усіх ігрових видів спорту. Також на території технікуму є спортивний майданчик з комплексом тренажерів.

Неможливо отримати якісного знання без книги. Сумарний фонд бібліотеки становить 37000 томів наукової, технічної, довідкової, навчальної та художньої літератури. Це найкраща технічна бібліотека району. Читальний зал розрахований на 90 відвідувачів. Це найбільша аудиторія технікуму, не враховуючи актового залу. Слід зауважити що саме читальний зал першим зустрічає нових студентів. Тут абітурієнти складають вступні іспити. З цією аудиторією пов’язані перші хвилювання і надії дев’ятикласників які вирішили на чотири роки пов’язати свою долю з наукою.

Технікумівський гуртожиток розрахований на 270 студентів. Тут проживають ті студенти, які приїхали до нас вчитися з інших міст і сіл району та області. Зокрема, з Новоград-Волинського, Ємільчинського, Олевського та Баранівського районів. У технікумі навчаються також студенти з Нетєшина, Славути, Шепетівки, Корця, Коростеня, Житомира і навіть Києва та Севастополя.

Для розширення світогляду студенти виїздять з екскурсіями до Володарська-Волинського, Житомира, Корця, Городниці, Почаєва, Кам’янця-Подільського, Умані, Канева, Луцька (на урок-екскурсію на Луцький автозавод), Львова, Києва на Шацькі озера. Першокурсникам проводять автобусні і пішохідні екскурсії для ознайомленням з історією нашого міста.

Щороку збільшується набір студентів на держзамовлення, тобто на безкоштовну форму навчання. На 2006-2007 навчальний рік держзамовлення складає 127 студентів. Випускники кожної спеціальності крім базової освіти ще отримують робочу спеціальність: токаря, фрезерувальника, слюсаря газового господарства, оператора комп’ютерного набору та інші.

Новоград-Волинський промислово-економічний технікум проводить підготовку молодших спеціалістів за такими напрямами:
Будівництво та архітектура;
Економіка та підприємництво;
Електротехніка та електромеханіка;
Інформатика та обчислювальна техніка;
Машинобудування та матеріалообробка.

Новоград-Волинський
11700, Житомирська обл., м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 38
(04141) 5-50-78
nvpet@nv.zt.ukrtel.net
nvpet.novograd.info


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

20.05.2013

Ринок працевлаштування в Житомирі та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Житомира

Регіон Вакансії Резюме
Zhutomur Резюме і вакансії, робота в Житомирі
вакансии и резюме
 
6270 5229
Andryshivka Резюме і вакансії, робота в Андрушівці
вакансии и резюме
 
234 8
Baranivka Резюме і вакансії, робота в Баранівці
вакансии и резюме
 
241 9
Berduchiv Резюме і вакансії, робота в Бердичеві
вакансии и резюме
 
421 91
Brysuliv Резюме і вакансії, робота в Брусилові
вакансии и резюме
 
235 7
Volodarsk Резюме і вакансії, робота в Володарськ-Волинському
вакансии и резюме
 
247 7
Yemilchune Резюме і вакансії, робота в Ємільчиному
вакансии и резюме
 
241 7
Korosten Резюме і вакансії, робота в Коростені
вакансии и резюме
 
402 80
Korostushiv Резюме і вакансії, робота в Коростишеві
вакансии и резюме
 
268 20
Lyhunu Резюме і вакансії, робота в Лугинах
вакансии и резюме
 
227 5
Lyubar Резюме і вакансії, робота в Любарі
вакансии и резюме
 
230 6
Malun Резюме і вакансії, робота в Малині
вакансии и резюме
 
268 31
Naroduchi Резюме і вакансії, робота в Народичах
вакансии и резюме
 
226 5
Novograd Резюме і вакансії, робота в Новоград-Волинському
вакансии и резюме
 
342 58
Ovrych Резюме і вакансії, робота в Овручі
вакансии и резюме
 
246 17
Olevsk Резюме і вакансії, робота в Олевську
вакансии и резюме
 
230 6
Popilnya Резюме і вакансії, робота в Попільні
вакансии и резюме
 
236 5
Radomushl Резюме і вакансії, робота в Радомишлі
вакансии и резюме
 
248 11
Romaniv Резюме і вакансії, робота в Романові
вакансии и резюме
 
231 10
Ryzhun Резюме і вакансії, робота в Ружині
вакансии и резюме
 
226 5
Chervonoarmiysk Резюме і вакансії, робота в Червоноармійську
вакансии и резюме
 
225 5
Chernyahiv Резюме і вакансії, робота в Черняхові
вакансии и резюме
 
240 5
Chudniv Резюме і вакансії, робота в Чуднові
вакансии и резюме
 
232 0