Навчання в Житомирі

Житомирський технологічний коледж


Житомирський технологічний коледж приваблює тим, що кожного, хто пов’язав свою долю з ним, він надихає на творчість, на успіх, на перемогу. Його історія починається з ХХ ст.

Сьогодні Житомирський технологічний коледж є вищим навчальним закладом, який забезпечує своїм випускникам отримання диплому молодшого спеціаліста.

Працюють 11 циклових (предметних) комісій, 7 з яких випускаючі:
оброблювання деревини,
автоматизації та електроустаткування,
хімічної переробки деревини,
економіки,
бухгалтерського обліку та фінансів,
комп'ютерної техніки та програмування,
дизайну.

У коледжі працюють висококваліфіковані викладачі. Студентам коледжу створені умови для здобуття знань, участі в громадському житті, занять фізичною культурою і спортом. Тут діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності та інші творчі колективи.

Випускники спеціальності "Промисловий дизайн" можуть працювати у дизайн-студіях, рекламних агентствах, архітектурно-проектних бюро, видавництвах, поліграфічних організаціях та виробництвах.

Після закінчення навчального закладу випускники беруть участь у створенні дизайн-проектів сучасних конкурентноздатних промислових виробів і товарів народного споживання для забезпечення життєдіяльності людини:
домашнього господарства, відпочинку, культурної та творчої діяльності;
створюють рекламно-інформаційні об'єкти - фірмовий стиль підприємств і установ, системи візуальних комунікацій, товарні знаки, упаковку, рекламу, виставки, ярмарки та ін.;
беруть участь у проектуванні або реконструкції інтер'єрів та екстер'єрів, житла, офісів, кафе, магазинів, ресторанів, видовищних установ, промислових та побутових приміщень, малих архітектурних форм; проектують меблі, обладнання та устаткування;
розробляють проекти благоустрою та ландшафту.

Випускники спеціальності "Оброблювання деревини" є спеціалістами в галузі механічної обробки деревини, проектування меблевих столярних виробів, виготовлення меблів, фанери, паркету, столярних виробів. Вони успішно працюють на підприємствах деревообробної промисловості на посадах технологів, конструкторів, начальників та майстрів цехів, бригадирами, відкривають приватні фірми з випуску меблевих виробів.

Випускники спеціальності "Хіміко-механічна переробка деревини і деревних матеріалів" є молодшими спеціалістами техніками-технологами в галузі виробництва деревностружкових та деревноволокнистих плит, деревних пластиків, фанери, декоративних паперовошаруватих пластиків, паперу та картону.

Високий рівень підготовки надає можливість випускникам у їх подальшій роботі якісно розробляти технологічний процес виробництва деревних плит та пластиків, ефективно здійснювати технологічний контроль на кожній технологічній стадії, розробляти технологічні процеси виробництва паперу і картону та процеси їх переробки на нові види паперово-картонної продукції, користуватися проектно-конструкторською документацією, використовуючи нові комп'ютерні технології, проводити хімічні аналізи якості сировини та продукції, використовуючи різні методи якісного та кількісного аналізу.

Випускники працюють на підприємствах деревообробної, плитної, паперової промисловості, в проектно-конструкторських та проектно-технологічних організаціях, хімічних лабораторіях інших виробництв. Вони займають посади керівників, головних спеціалістів, молодших спеціалістів та викладачів за спеціальністю "Хіміко-механічна переробка деревини і деревних матеріалів".

Випускники спеціальності "Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва" контролюють та виконують монтажні, налагоджувальні та ремонтні роботи систем та засобів автоматизації, конструкторську підготовку автоматизації процесів виробництва, створюють нову технічну документацію і вдосконалюють діючу, обслуговують прилади і засоби автоматизації, розраховують і вибирають виконавчі механізми, елементи управління, захисту, сигналізації та регулювання, здають і приймають закінчені комплекси монтажних і спеціальних робіт, виконують нормування праці на дільниці, розробляють локальні системи автоматизації, перевіряють та повіряють прилади та засоби автоматизації, забезпечують електробезпеку під час виконання відповідних робіт.

Випускники даної спеціальності працевлаштовуються і успішно працюють на підприємствах, які мають автоматизовані системи управління у верстатобудівній, машинобудівній, хімічній, вугільній, металургійній, легкій, харчовій промисловостях, на підприємствах теплокомуненерго, водо-, газопостачання, Укртелекому, телебачення, агропромислового комплексу.

Випускники спеціальності "Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд" виконують монтажні, налагоджувальні, ремонтні роботи при експлуатації систем електроустаткування та електропостачання, конструкторську підготовку та розробку схем електропостачання та електроустаткування, діагностування стану електроустаткування та електропостачання, розраховують і вибирають виконавчі механізми, елементів управління, захисту, сигналізації та регулювання технологічних процесів, виконують та контролюють пусконалагоджувальні роботи, контролюють якість електроенергії та режими роботи споживачів, розробляють схеми електропостачання та електроустаткування, розраховують споживачі, елементи захисту, обладнання та елементи схем, забезпечують електробезпеку під час проведення відповідних робіт.

Випускники даної спеціальності працевлаштовуються і успішно працюють в службах і підрозділах "Обленерго", на підприємствах з електромонтажу систем електроустаткування та електропостачання, в відділах електротехнічної служби підприємств, на підприємствах верстатобудівної, машинобудівної, хімічної, вугільної, металургійної, легкої, харчової промисловості, на підприємствах теплокомуненерго, водо -, газопостачання, агропромислового комплексу.

Випускники спеціальності "Соціальна робота" є спеціалістами в галузі соціальної роботи і соціального забезпечення. Вони працюють у відділах соціального забезпечення і соціального захисту населення, відділах субсидій і пенсійного забезпечення, центрах зайнятості, установах охорони здоров'я, закладах освіти, психологічних службах, соціальних службах для молоді тощо.

Випускники спеціальностей "Фінанси і кредит", "Економіка підприємства", "Бухгалтерський облік" є спеціалістами з економічних питань, фінансів та кредиту, організації управління бухгалтерського обліку і аудиторської діяльності в усіх галузях народного господарства, а також на підприємствах і в структурах як державної так і інших форм власності. Вони можуть працювати у планово-економічних, виробничих структурах, відділах організації праці та заробітної плати, зовнішньоекономічної діяльності, займаючи посади керівників, молодших спеціалістів та спеціалістів.

Випускники спеціальності "Обслуговування комп'ютерних систем і мереж" виконують технічне обслуговування та ремонт комп’ютерної техніки, монтаж та ремонт ЕОМ та іншого устаткування для оброблення інформації, консультують з питань інформатизації, конфігурації комп’ютерних технічних засобів та програмного забезпечення, створюють та обслуговують комп’ютерні мережі.

Випускники спеціальності "Розробка програмного забезпечення" створюють програмне забезпечення для підприємств, організацій і установ виробничої і невиробничої сфери всіх форм власності, виконують обробку даних підприємств і організацій, розробляють бази даних підприємств і організацій, проектують автоматизовані і інформаційні системи, створюють і експлуатують комп'ютерні мережі.


Житомирський технологічний коледж проводить підготовку молодших спеціалістів за такими напрямами:
Автоматика та управління;
Економіка та підприємництво;
Електротехніка та електромеханіка;
Інформатика та обчислювальна техніка;
Мистецтво;
Оброблювання деревини;
Соціальне забезпечення;
Хімічна технологія та інженерія.

Житомир
10029, м. Житомир, вул. Московська, 37
(0412) 47-31-72
не вказано
ztk.zt.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

20.05.2013

Ринок працевлаштування в Житомирі та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Житомира

Регіон Вакансії Резюме
Zhutomur Резюме і вакансії, робота в Житомирі
вакансии и резюме
 
6270 5229
Andryshivka Резюме і вакансії, робота в Андрушівці
вакансии и резюме
 
234 8
Baranivka Резюме і вакансії, робота в Баранівці
вакансии и резюме
 
241 9
Berduchiv Резюме і вакансії, робота в Бердичеві
вакансии и резюме
 
421 91
Brysuliv Резюме і вакансії, робота в Брусилові
вакансии и резюме
 
235 7
Volodarsk Резюме і вакансії, робота в Володарськ-Волинському
вакансии и резюме
 
247 7
Yemilchune Резюме і вакансії, робота в Ємільчиному
вакансии и резюме
 
241 7
Korosten Резюме і вакансії, робота в Коростені
вакансии и резюме
 
402 80
Korostushiv Резюме і вакансії, робота в Коростишеві
вакансии и резюме
 
268 20
Lyhunu Резюме і вакансії, робота в Лугинах
вакансии и резюме
 
227 5
Lyubar Резюме і вакансії, робота в Любарі
вакансии и резюме
 
230 6
Malun Резюме і вакансії, робота в Малині
вакансии и резюме
 
268 31
Naroduchi Резюме і вакансії, робота в Народичах
вакансии и резюме
 
226 5
Novograd Резюме і вакансії, робота в Новоград-Волинському
вакансии и резюме
 
342 58
Ovrych Резюме і вакансії, робота в Овручі
вакансии и резюме
 
246 17
Olevsk Резюме і вакансії, робота в Олевську
вакансии и резюме
 
230 6
Popilnya Резюме і вакансії, робота в Попільні
вакансии и резюме
 
236 5
Radomushl Резюме і вакансії, робота в Радомишлі
вакансии и резюме
 
248 11
Romaniv Резюме і вакансії, робота в Романові
вакансии и резюме
 
231 10
Ryzhun Резюме і вакансії, робота в Ружині
вакансии и резюме
 
226 5
Chervonoarmiysk Резюме і вакансії, робота в Червоноармійську
вакансии и резюме
 
225 5
Chernyahiv Резюме і вакансії, робота в Черняхові
вакансии и резюме
 
240 5
Chudniv Резюме і вакансії, робота в Чуднові
вакансии и резюме
 
232 0