Навчання в Житомирі
Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі
На денному та заочному відділеннях технікум готує молодших спеціалістів за такими спеціальностями:
Товарознавство та комерційна діяльність.
Виробництво харчової продукції.
Туристичне обслуговування.
Молодший спеціаліст повинен бути підготовлений до активної професійної та громадської діяльності, вільно володіти державною мовою, професійно використовувати одну з іноземних мов, уміти безперервно оновлювати і збагачувати свої знання, володіти передовими методами управління трудовим колективом, мати високі моральні якості, почуття професійної гідності та відповідальності за результати праці, знати основи вітчизняної і світової культури.
Навичок професійної діяльності студенти набувають під час виробничої та переддипломної практики, яка для майбутніх товарознавців і технологів проходить на кращих сучасних підприємствах міста, а для правознавців - в органах внутрішніх справ, юстиції, прокуратурі, податковій адміністрації. Працевлаштування випускників здійснюється за замовленням підприємств та організацій, частині з них надається право самостійно влаштовуватися на роботу. В останні роки значно збільшився попит на випускників технікуму, які зарекомендували себе здібними, ініціативними, високопрофесійними спеціалістами.
Підготовку кадрів у технікумі забезпечують 42 викладачі та працівники адмінперсоналу, 4 майстри виробничого навчання, серед яких 2 викладачі-методисти, 11 викладачів вищої категорії, 1 магістр. Викладачі технікуму постійно працюють над підвищенням свого професійного рівня, активно втілюють у навчальний процес інноваційні технології.
Колективу є чим пишатись. В 1997 році на базі технікуму створено Житомирський осередок асоціації кулінарів України, який очолює викладач технікуму Світлична М. Л.
В 2000 році за участь в міжнародній виставці навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні- 2000" в м. Києві технікум нагороджено Дипломом Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України за активне впровадження в навчально-педагогічний процес нових освітніх технологій.
За сумлінну, добросовісну працю, високий професіоналізм та здобуття призового місця в фестивалі "Зірки кулінарного мистецтва України" в 2000 році технікум нагороджено Почесною грамотою міськради.
В 2001 році за участь в четвертій міжнародній виставці навчальних закладів у м. Києві "Сучасна освіта в Україні третє тисячоліття" за активне впровадження в навчальний процес нових технологій навчання технікум нагороджено Дипломом Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України.
В 2001 році за участь в обласній виставці навчальних закладів "Освіта Житомирщини - 10 років незалежності" за активне впровадження у навчально-виховний процес педагогічних інноваційних та нових технологій технікум нагороджено Дипломом Управління освіти і науки облдержадміністрації та Житомирського державного центру науково-технічної і економічної інформації.
В 2002 р. технікум нагороджено Дипломом Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України за вагомий внесок у розвиток національної системи освіти.
Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі проводить підготовку молодших спеціалістів за такими напрямами:
Економіка та підприємництво;
Сфера обслуговування;
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції.
Житомир
10005, м. Житомир, вул. Черняховського, 101
(0412) 24-25-40, 24-25-33
comerteh@ukr.net
comerteh.at.ua
повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору
20.05.2013
Ринок працевлаштування в Житомирі та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Житомира
Робота в регіонах
Місто
Вак.
Рез.
6325
5229
234
8
241
9
421
91
235
7
Робота в Володарськ-Волинському
247
7
241
7
402
80
268
20
227
5
230
6
268
31
226
5
342
58
246
17
230
6
236
5
248
11
231
10
226
5
225
5
240
5
232
0
Робота в Україні
Статистика зарплат
Середня зарплата в Житомирі складає:
- по резюме 0 грн.
- по вакансіях 26500 грн.
Jobs.zt.ua
- 8320 грн.
за даними Статуправління
Корисні сервіси
Корисні поради
Чому роботодавці не вказують в оголошеннях зарплату: поради hr-експертки, які вакансії оминати
Не вказана в оголошеннях зарплата часто є найменшою проблемою. Попри світо ...
Тренди українського фрилансу-2023: прогноз від Freelancehunt
Світова платформа Exploding Topics та український сервіс фрилансу Freelanc ...
Вигорання під час війни: як залишатися ефективним на роботі – поради експерта
Війна стала важким тягарем для ринку праці. За оцінками соціологічної груп ...