Подавати документи до вишу тепер можна в електронному вигляді

Подавати документи до вишу тепер можна в електронному вигляді

Як повідомляють аналітики ЛІГА:ЗАКОН, наказ, який набув чинності 6 травня 2011 року про "Впровадження в 2011 році у вищих навчальних закладах експерименту "Електронний вступ".

Цим наказом Міносвіти зобов’язало виші третього - четвертого рівнів акредитації приймати вступні документи абітурієнтів ще й в електронному вигляді.

Відповідно до документа, починаючи з 1 липня 2011 року у вишах третього - четвертого рівнів акредитації буде проведений експеримент "Електронний вступ 2011", метою якого є впровадження системи приймання заявок і документів абітурієнтів на вступ до вишу в електронному виді за допомогою мережі Інтернет.

Подання абітурієнтами електронних заяв буде добровільним і альтернативним варіантом поданню документів у паперовому виді. Електронні заяви абітурієнтів, подані в режимі онлайн за допомогою мережі Інтернет, будуть враховуватися приймальними комісіями вишів і мати таку ж силу, як і їхні паперові копії.

Відповідно, керівництво вишів третього - четвертого рівнів акредитації зобов'язане забезпечити участь в експерименті під час проведення вступної кампанії 2011 року. Повідомляється, що контактні дані осіб, відповідальних за внесення даних про проходження електронних заяв до вишів, будуть зазначені на сайті Міносвіти.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад